bartek5145 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Witam. Chciałbym zacząć studia na kierunku administracja.Mieszkam w Warszawie wiec ten rejon głównie by mnie interesował. W moich propozycjach występuje szkoła SAN oraz WIT chyba, że ktoś miałby jakąś inną ciekawa propozycje ze szkół prywatnych, zaocznych. Z góry powiem, że bardziej zależy mi na skończeniu studiów, po prostu na dostaniu kwitku. Przez ostatnie dwa lata ciężko pracowałem więc jestem w stanie oplacać studia. Chce zacząć coś ze sobą robić, zeby nie obudzić sie z ręką w nocniku za kilka lat. Chce skończyć studia dla siebie, żeby udowodnić sobie, że potrafię i mogę. Poźniej oczywiście chciałbym coś działać w tym kierunku. Jest ktoś w stanie mi polecić jakąś uczelnie w warszawie bądź nawet okolicach gdzie jestem w stanie ją skończyć? Mogę dodać, że moje wyniki maturalne nie są na wygórowanym poziomie, bardziej przeciętnym. Dziękuje i liczę na ciekawe odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Samo Twoje nastawienie do studiów od razu weryfikuje dostępne uczelnie na te niepubliczne, bo będzie Ci łatwiej. Zerknij sobie tutaj: www.warszawa.studia.net/administracja znajdziesz pełną ofertę uczelni w Warszawie, które prowadzą ten kierunek Na pewno w Warszawie są renomowane uczelnie niepubliczne jak Łazarski czy Koźmiński i ich też warto wziąć pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Pomysł gorzej niż zły i wyrzucanie pieniędzy w błoto. Studia dla papierka niczego nie zmienią w Twojej sytuacji zawodowej, na nikim już nie robi wrażenia byle jaki magister. A jeszcze na takim kierunku jak administracja, który jest na pierwszym miejscu w statystykach bezrobocia absolwentów i nadpodaży absolwentów w stosunku do potrzeb rynku. Na domiar złego jeszcze takie słabe szkoły. Lepiej zainwestować te pieniądze w jakiś kurs językowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...