stundent Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Chcialbym isc na UW. Ale patrzylem na akademiki i zauwazylem ze tym wiecej placisz, tym lepszy standard akademiku. no i na to wychodzi ze akademik nr4 ma najlepszy standard. wiec czy moge sie ubiegac o pokoj w akademiku nr4 czy akademik jest mi przydzielany akademik od stany finansowego i od aktualnego zamieszkania? Prosze niech ktos mi to wytlumaczy jak akademik jest przydzielany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Na każdej uczelni może być to inaczej więc po prostu zapytaj w dziale rekrutacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stundent Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 59 minut temu, Łukasz napisał: Na każdej uczelni może być to inaczej więc po prostu zapytaj w dziale rekrutacji. ale ja mieszkam w anglii wiec tak jakby nie zbyt moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stundent Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Po prostu chcialbym wiedziec na jakiej podstawie to dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Nie możesz zadzwonić lub napisać maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Na UW działa to tak, że wskazujesz, w którym akademiku chcesz mieszkać, ale nie jest powiedziane, że dostaniesz tam miejsce. Te lepsze akademiki są często zarezerwowane dla Erasmusów z Europy Zachodniej (Wschód mieszka z nami, serio) i dla studentów starszych lat. NA pierwszym roku możesz nie dostać Zamnhoffa. Plebs przydzielają zwykle na Żwirki albo na Kickiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świątek Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Wpływ ma też na jakim wydziale studiujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...