Wenus Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam, gdzie wybieracie się na studia artystyczne i co zrobicie jak nie dostaniecie się na ASP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 A jakie miasta bierzesz po uwagę? No i jaki kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenus Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Interesuje mnie grafika. Już wiem - wybiorę Wydział Sztuki w Radomiu, chodzę tam na kurs przygotowawczy. Jest bardzo fajnie, super kameralna atmosfera i świetni profesorowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Często szukamy daleko a mamy pod nosem, czyli jeśli dobrze rozumiem wybierzesz wydział w swoim mieście? Wiele uczelni w tej chwili prowadzi ten kierunek, więc jest w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Podobno dobra grafika jest na ASP w Gdańsku, ale ciężko się dostać. A tak poza tym to można ją studiować na każdym ASP i na niktórych uniwersytetach, np w Toruniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ja słyszałam, że na ASP w Katowicach też jest całkiem niezły poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...