Agnessq Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Cześć Właśnie podjęłam decyzję, że chciałbym zacząć studiować germanistyke. Mam na oku cztery szkoły i nie mam pojęcia którą wybrać. Mam na myśli UAM w poznan.studia.net, Wyższa szkoła pedagogiki i administracji w poznan.studia.net, Wyższa szkoła filologiczna Wrocław i Uniwersytet Wrocławski. Interesuje mnie tryb zaoczny. Bardzo proszę o pomoc w podjęciu decyzji oraz liczę na opinie o tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 To kwestia indywidualnych preferencji. 2 duże miasta o podobnych możliwości. 2 różne typy uczelni. Pewnie najlepiej pod względem poziomu wybrać uniwersytet a miasto to wybór subiektywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 UAM to jedna z najlepszych uczelni filologicznych w kraju, jest znany z dobrych filologii. UWr też ujdzie, reszta do odstrzału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...