polerst Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja tylko potwierdzam to, co wyżej napisaliście Najważniejsze jest faktyczne zainteresowanie danym kierunkiem, bez tego będzie ciężko, bardzo ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Dziękuję za wszelkie informacje, wiadomości, pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Prosiłbym jeszcze o pomoc. Czym zajmuje się po AiR a czym po mechatronice ? Jaka jest różnica w tych kierunkach ? automatyka jest bardziej informatyczna ale czym konkretnie specjalista zajmuje się po tym kierunku ? Bo mechatronika to połączenie mechaniki z informatyką i elektroniką. Czyli projektowanie budowy maszyn i projektowanie programu jej funkcjonowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Poczytaj na studia.net Oba kierunki są opisane i oba mają opisane czym zajmujesz się po studiach. Różnice są subtelne bo to zbliżone kierunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ale właśnie jakieś różnice subtelne są a jestem ciekawy i chciałbym dowiedzieć się jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 To znajdziesz je porównując opisy i programy studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 No myślałem, że zaoszczędzę trochę czasu i nie będę musiał tak przeglądać planów studiów bo zapewne o to chodzi Panu z programem studiów. Miałem nadzieję, że jakiś specjalista wyjaśni jakie są różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Wszystko jest napisane wystarczy poczytać. Różnice są bardzo subtelne. Wywodzą się z tego samego kierunku. Jeden ma podejście bardziej mechaniczne drugi informatyczno programistyczne. Na każdej uczelni różnice mogą być inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...