Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Drugi nabór bez rejestracji w systemie?
dodany przez
Martyna28, w Rekrutacja
-
Podobna zawartość
-
Przez SleepyCorpse
Tak jak tytuł mówi. Wiem, moja wina, rejestracja na lektoraty oraz w-f była do 1szego, a ja tego nie zrobiłam
Na stronie szkoły nie ma co robić jeśli się omineło termin - a ja się boję, że początek a ja już zrypałam...
Miał ktoś taką sytuacje też? I czy da się to łatwo naprawić jeśli się napisze, lub pójdzie do dziekanta bądz biura spraw uczniów?
-
Przez challenginggirl
W taki sposób funkcjonowałam na każdym etapie swojej edukacji. Nieważne, że sprawdzian był zapowiadany tydzień czy dwa tygodnie wcześniej- ja i tak wszystkiego uczyłam się w ostatni dzień... I tak z każdą klasówką, zadaniem domowym z każdego przedmiotu... To nie do końca tak, że byłam leniwa- jeśli musiałam potrafiłam zarywać ostatnią noc przed czymś ważnym... Tylko, że kiedyś to wystarczało, powiem szczerze, że byłam też zdolna i zawsze miałam świadectwa z czerwonym paskiem itd.
Jestem po pierwszej sesji, która przyniosła mi trochę otrzeźwienia. W teorii wszystko zaliczyłam, ale nie potrafię się cieszyć, bo mam oceny, które bezpowrotnie zamykają mi np. drogę do starania się o stypendium naukowe. Wiem, że na studiach liczy się kwestia zaliczenia, ale w moim przypadku dochodzi fakt, że lubię się tego uczyć i gdybym tylko potrafiła zabrać się do czegoś wcześniej...
Wiem, że potrafię się tego dobrze nauczyć i jestem sama sobie winna, że tak długo odkładałam aż zostało mi naprawdę niewiele czasu...
Potem każdego dnia, kiedy nic nie zrobiłam zżerały mnie wyrzuty sumienia... Ktoś miał to samo (wiem, pewnie jakaś połowa uczniów i studentów ? Mieliście jakiś patent na to?
-
Przez ewisniewska
Witam!
Chciałabym skierować się z pytaniem,o to jakie są możliwe szanse na II nabór (sierpniowy lub wrześniowy) na studia jednolite magisterskie o kierunku psychologia.Szczególnie zależy mi na UJ-cie,Uniwersytecie Warszawskim,Śląskim i Wrocławskim.Pytam,bo wiem,że psychologia jest dość popularnym kierunkiem,ale niestety nie byłam w stanie znaleźć informacji co do tego,czy warto o nich myśleć pod względem II naboru.Dość ważnym elementem mojego wyjaśnienia jest też to,że odpowiedz na moje pytanie zmieniła by moje plany,gdyż mieszkam obecnie w UK,a wyniki matury dostaje się dopiero w drugiej połowie sierpnia,więc nie chcę tracić czasu i piniędzy na tłumaczenia i legalizacje dokumentów kiedy wiem,że nie mam szans,choć do jednak jest trochę skomplikowane.
Dzięki za jakiekolwiek rady i odpowiedzi c:
-
Przez apw
Cześć wszystkim,
Wie ktoś co się dzieje, jak zapomniałem zarejestrować się na lektoraty?
Próbowałem dodzwonić się do dziekanatu, ale wiadomo z jakim skutkiem. Teraz nie wiem, czy się martwić, czy jednak uda się to jakoś bezproblemowo rozwiązać.
Jestem na I roku na Zarządzaniu na Uniwersytecie Gdańskim.
Jeżeli zadałem pytanie w złym dzialę, to proszę o przeniesienie.
-