xkxkx Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam. W tym roku rozpoczęłam naukę zaoczną (weekendową) na studiach pierwszego stopnia z fizjoterapii. Niestety po tym roku będę musiała zmienić uczelnię. Pytanie skierowane najlepiej do osób doświadczonych i do tych którzy studiują bądź studiowali w poznan.studia.net, Bydgoszczy lub Toruniu: czy na drugi rok z tym samym kierunkiem bez problemu dostanę się do innej uczelni jeśli wszystko będę mieć zaliczone? i kiedy najlepiej zgłosić się do nowej uczelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Im szybciej się zgłosić z tym lepiej dla Ciebie. Możesz się przenieść ale zgodę musi wyrazić Dziekan Wydziału na który chcesz się dostać. A to będzie zależało od tego czy są wolne miejsca. Wyznaczają Ci różnice programowe i na II roku będziesz musiał je nadrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkxkx Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Godzinę temu, Łukasz napisał: Im szybciej się zgłosić z tym lepiej dla Ciebie. Możesz się przenieść ale zgodę musi wyrazić Dziekan Wydziału na który chcesz się dostać. A to będzie zależało od tego czy są wolne miejsca. Wyznaczają Ci różnice programowe i na II roku będziesz musiał je nadrobić. Przeprowadzam się dopiero w lipcu, więc pierwszy rok skończyć mogę normalnie,a ptrzeprowadzam się niemalże na drugi koniec Polski. więc jak najwcześniej czyli kiedy? Jak zacznie się nabór na studia czy może nieco wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Im szybciej tym lepiej. Jeśli chcesz po 1 roku to złóż dokumenty już w lipcu. Poczytaj forum w dziale dziekanat bo temat omawiany wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkxkx Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 1 minutę temu, Łukasz napisał: Im szybciej tym lepiej. Jeśli chcesz po 1 roku to złóż dokumenty już w lipcu. Poczytaj forum w dziale dziekanat bo temat omawiany wiele razy. Nie sprawdzałam, dziękuję za odpowiedź mimo to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Sprawdź. Poczytaj. Pamiętaj że nie jest to takie łatwe. Rzadko uczelnie publiczne przenoszą studentów. A na uczelniach niepublicznych masz umowy więc też trzeba sprawdzać zapisy umów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkxkx Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Posprawdzam. Mam nadzieję, że obejdzie się bez większych problemów i skończy na ewentualnym zaliczeniu przedmiotów których tutaj nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Przy przeprowadzce masz argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...