Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez karolina796
Dostalam się na prawo do uwb w Białymstoku i UMCS w Lublinie i nie wiem co mam robić? Którą uczelnia jest lepsza pod względem poziomu i lepiej jest widziana wśród pracodawców? Może ktoś z Was studiował na którymś uniwersytecie i mógłby podzielić się opinią. Mam czas do jutra, więc proszę, dajcie jakieś rady
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam
-
Przez szczurek017
Witam,
Matura nie poszła mi najlepiej,ale to ze względu,że przez cały okres szkoły średniej byłem przekonany,że na studia nie chcę iść.
Moje wyniki:
j.polski podstawa -66%
matematyka podstawa-78%
j.angielski podstawa-60%
Czy z tymi wynikami jestem w stanie się dostać na politechnikę białostocką kierunek elektronika i telekomunikacja?bądż na uniwersytet białostocki-informatyka?
W grę wchodzi również Gdańsk ale z tymi wynikami to nie wiem czy jest wogóle sens próbować na kierunki ścisle(informatyka,elektronika,matematyka i analiza danych,telekomunikacja)
-
Przez Joanna
Matura zbliża się wielkimi krokami (nie martwcie się będzie dobrze!) ale wielkimi krokami zbliża się też czas podjęcia decyzji gdzie? i co? studiować. Uczelnie organizują Dni Otwarte, aby pokazać się od tzw. "kuchni", szczególnie warto odwiedzić Kortowo, czyli kampus akademicki Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, jestem pewne że zakochacie się w nim zaraz po zrobieniu kilku kroków w kampusie:)
W najbliższym czasie zaprasza do siebie Wydział Nauk o Środowisku UWM, Dni Otwarte planowane są tu na 23 marca: http://olsztyn.studia.net/akademicki-olsztyn/7650-dni-otwarte-na-wydziale-nauk-o-srodowiska-uwm
Miłego zwiedzania!
-
Przez Joanna
Już dziś 21 marca DZIEŃ OTWARTY NA POLITECHNICE BIAŁOSTOCKIEJ
Jak zachęca sam organizator to będzie energetyczny PONIEDZIAŁEK!
Warto przejść na Politechnikę Białostocką:
· po pozytywny ładunek energii,
· po humor, którego na wiosnę nie może zabraknąć,
· po to, żeby poznać uczelnię, na której już wkrótce będziecie studiować.
Dzień Otwarty to znakomita okazja, by poczuć wyjątkową atmosferę studiowania na Politechnice. Wydziały PB zaprezentują się od najlepszej strony i zaproszą do odwiedzania laboratoriów. A od godz. 12:00 w CNK taneczny „szał wiosny” i niebanalna „randka” z Samorządem Studentów PB.
Link: http://pb.edu.pl/kandydaci/dzien-otwarty-21-03-2016-r/
Uczelnia zaprasza w godz. 10:00 - 14:00!
-