karolinn Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Hej, zastanawiam się pomiędzy tymi dwoma kierunkami, msg na uniwersytecie gdańskim, natomiast kierunek logistyka na uniwersytecie warszawskim. Czy jest tutaj ktoś kto studiuje te kierunki i może wyrazić swoją opinię? Na uw mam zdecydowanie bliżej i chyba ten argument najbardziej do mnie przemawia,bo msg bardziej mnie przekonują,szczególnie fakt że na kierunku uczę się dwóch języków obcych oraz mam możliwość wyjazdu na Erasmusa. Studiując na uw na logistyce niestety możliwości wyjazdu chyba nie ma, bo nigdzie nie znalazłam na ten temat informacji. Oczywiście jestem też chyba w znacznym stopniu zaślepiona faktem,że uw jest numerem jeden w rankingach, a ug nieco dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Akurat moim zdaniem duzo szersze mozliwosci daje kierunek kierunek logistyka. Erasmus jest rownież realizowany na UW wiec wyjazdy są. Obecnie chyba na każdych studiach sa 2 języki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolinn Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 z uwagi że jest to raczej kierunek rzadki to nie znalazłam żadnych info o wyjazdach zagranicznych, a na uw jest właśnie tylko jeden język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 To dziwne, bo powinny byc dwa języki. Myśle, ze to niedopatrzenie, ze nie ma info o Erasmusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...