Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Lato z rysunkiem w Pracowni Rysunku i Architektury w Poznaniu
dodany przez
RysunekArchitektura, w Kursy i szkolenia
-
Podobna zawartość
-
Przez skowronski
Witam wszystkich forumowiczów.
Już wkrótce przyjdzie mi podjąć jedną z najważniejszych decyzji w moim życiu- wybrać kierunek studiów. No i tutaj pojawiają się kłopoty
Otóż od dłuższego czasu nie mogę się zdecydować jaki konkretnie kierunek studiów chcę studiować.
Jestem jednak przekonany, że chcę studiować jakiś kierunek ekonomiczny, gdyż od dłuższego czasu interesuję się tymi tematami i wiem że chciałbym rozszerzać wiedzę w tym kierunku.
Jeśli chodzi o kwestie uczelni to rozważam Uniwersytet Gdański aczkolwiek z tyłu głowy siedzi mi też myśl o Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu.
Jeśli chodzi o same kierunki studiów to rozważam Ekonomia, FiR, Podatki i doradztwo podatkowe, Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze lub z.arządzanie.
Nie jestem jakimś matematycznym geniuszem(na maturze przewiduję około 40-50%), ale chcę podszkolić się z matmy w trakcie wakacji. Na maturze piszę rozszerzony angielski i wos.
Jak wygląda kwestia matematyki na ww. przedmiotach jest tego dużo czy nie jest tak źle, jakie konkretne dziedziny matematyki są poruszanie na tych kierunkach.
Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź
-
Przez RysunekArchitektura
Regularne kursy przygotowawcze w Pracowni RA przygotowujące do egzaminów na studia architektury i kierunki artystyczne!
Roczny Kurs Rysunku - program:
+ 4 godzinne zajęcia raz w tygodniu
+ czas trwania: 10 miesięcy
+ termin: od września 2017 do czerwca 2018
+ miejsce: Pracownia przy ulicy Półwiejskiej 23/3 w Poznaniu
+ kameralne grupy 6-12 osobowe
+ prowadzący zajęcia: dwoje architektów z 6 letnim doświadczeniem
+ symulacje egzaminów, profesjonalna korekta prac domowych i wykonywanych podczas zajęć
+ specjalnie przygotowane, autorskie wykłady z kompozycji
+ autorskie dydaktyczne materiały pomocnicze z każdych zajęć
+ Otwarta Pracownia - każdy uczeń kursu może korzystać dodatkowo z pomieszczeń Pracowni poza zajęciami.
Roczny Kurs Rysunku został opracowany z myślą o tych uczniach, którym do egzaminu na uczelnię wyższą pozostał już tylko rok. Natomiast jeśli do Twojego egzaminu na studia masz jeszcze dwa lata, zapraszamy na:
2-letni Kurs Rysunku :
- program oparty na Rocznym Kursie Rysunku
- trwa od września 2017 przez 20 miesięcy.
2-letni Kurs Rysunku to doskonały i niezwykle precyzyjny sposób na przygotowanie do egzaminu z rysunku!
Kurs Rysunku i Malarstwa :
Kurs Rysunku i Malarstwa przeznaczony przede wszystkim dla zdających na studia uczelni artystycznych; nauka rysunku głównie w technice ołówkowej i węglem; prowadzenie kursu: architekt i artysta plastyk; czas trwania kursu od września 2017 do czerwca 2018 r. lub dłużej.
Kierunki, na które przygotowują kursy przygotowawcze w Pracowni RA:
- Architektura i urbanistyka, Politechnika Poznańska i inne miasta
- Edukacja artystyczna w zakresie sztuk plastycznych, Politechnika Poznańska i inne miasta
- Architektura krajobrazu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu i inne miasta
- Projektowanie mebli, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu i inne miasta
- na kierunki Uniwersytetu Artystycznego w Poznaniu (ASP) musisz zdać egzamin z malarstwa, dlatego polecamy Ci nasz Kurs Rysunku i Malarstwa w naszej Pracowni
Zapisy na kursy za pomocą formularza kontaktowego na stronie internetowej Pracowni RysunekArchitektura
www.rysunekarchitektura.pl
pod numerem telefonu
602 136 330
lub mailowo: kontakt@rysunekarchitektura.pl
Odwiedź nasz fanpage na Facebooku i bądź na bieżąco z informacjami na temat architektury, rysunku i egzaminów wstępnych! https://www.facebook.com/RysunekArchitektura
-
Przez tsunamiblond
Czy ktoś z was był na obozie studenckim? pytam głównie o party camp i student travel z racji tego, że ich oferty wydają mi się atrakcyjne Zależy mi na dobrej zabawie, fajnych miejscach do zwiedzania i oczywiście poznaniu nowych osób za niewielkie pieniądze Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia niech śmiało się nimi dzieli aa i które biuro lepsze ST czy Part Camp?
-
Przez RysunekArchitektura
Pracownia Rysunku i Architektury RysunekArchitektura w Poznaniu zaprasza do skorzystania ze świątecznej, promocyjnej oferty Zimowych Kursów Rysunku i Warsztatów Artystycznych! Kupując jeden z Zimowych Kursów lub Warsztatów do 24 grudnia, otrzymasz 15% zniżkę! Skorzystaj z naszej promocji i podaruj sobie lub swoim bliskim wspaniały prezent na Święta!
Szczegółowe informacje na temat naszej świątecznej oferty dostępne są na stronie Pracowni RA.
Do każdego kursu lub warsztatu otrzymasz świąteczną kartkę RA informująca o zajęciach!
Jeśli chcesz wiedzieć więcej o Pracowni lub innych zajęciach przez nasz prowadzonych, zajrzyj na naszą stronę internetową, zadzwoń - 602 136 330 lub napisz kontakt@rysunekarchitektura.pl.
Dołącz do RA w grudniu!
-