Dart Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam, zdałem sesję, i już od 18.01 mam wolne do 1.03. Chciałem się zapytać, czy mając stypendium socjalne (z AWF), otrzymam je w miesiącu LUTY? Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Otrzymasz. Stypendium jest w 10 wypłatach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Gratulacje, że tak szybko zdałeś sesję Pewne, że otrzymasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Stypa najczęściej wypłacana jest od października do czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dart Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dziękuje wam mordeczki już się martwiłem że nie dostane Trzymajcie się i powodzenia dalszych latach studenciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Wzajemnie powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dart Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Kontynuacja... a jednak dzień za dniem leci i nic. Czy oby napewno wpłynie w lutym stypendium socjal. Bo już czekam kolejny dzień i kiszka :/ nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Wpłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 musi wpłynąć, a zazwyczaj do kiedy Ci przesyłają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Pamiętaj, że jest sesja, są ferie to wszystko się przeciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...