Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Polskie uczelnie przegrywają walkę z plagiatami
dodany przez
Miłosz Szkudlarski, w Praca magisterska, licencjacka, inżynierska, egzamin licencjacki
Plagiaty na polskich uczelniach
9 użytkowników zagłosowało
Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
-
Podobna zawartość
-
Przez Jarek998
Ostrzegam przed nimi! Napisali mi pracę, wydałem prawie 2 tys zł, okazało się że praca jest plagiatem, narobili mi problemów, nie życzę nikomu doświadczyć tego co ja! Najlepiej napisać samemu napisać, nie mówię już o tym że nie chcą oddać pieniędzy.
-
Przez Alonebloodot
Witam
Znalazłem artykuł naukowy który pasuje idealnie do mojego rozdziału.Czy jeśli zredaguję jego treść zastępując słowa bliskoznacznymi i zmieniając szyk zdania ale jednocześnie nie podając w przypisach tego artykułu tylko podam przypisy z tego artykułu to jest to Plagiat?
-
Przez Adam Machalica
Witam. Moja dziewczyna pisze prace i szuka odpowiedzi na parę pytań mianowicie:
1. Jak uniknąć plagiatu?
2. Czy są jakieś programy którymi można sprawdzić swoją pracę pod kątem plagiatu?
Dziewczyna czasem bierze polski tekst i tłumaczy na angielski i daje do swojej pracy, tak samo robi z angielskim tekstem przerabia go parafrazami. Czy może być problem?
-
Przez Łukasz
Czy warto kupować pracę lub dokonywać plagiatu?
Kiedy prawda może wyjść na jaw? Jakie są potencjalne zagrożenia?
O tym wszystkim dowiedzcie się oglądając poradnik:
http://studia.tv/dlaczego-nie-warto-popelniac-plagiatu/
-
Przez wojtek kuliś
Witam
Chciałam ostrzec osoby kupujące prace dyplomowe ze strony pracedyplomowe.edu.pl że wiekszość prac którą dysponuja została przez nich ściągnieta z internetu chomik.pl itp. Skopiujcię temat pracy z ich strony i wklejcie do wyszukiwarki google i okaże się że praca jest dostepna za darmo a oni nielegalnie czerpią zyski z cudzych praw autorskich a za to idzie się do pudła
Pozdrawiam
-