TWbolek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam, mam pewien problem, otóż zakupiłem gitarę, zdążyłem nauczyć się nic zanim wyjechałem z kraju, więc chciałbym wreszcie nauczyć się czegoś. Tylko pytanie brzmi: czy gitary są mile widziane w akademikach, a dodatkowo w rękach zupełnie zielonych gitarzystów? Mam zamiar używać słuchawek, a nie combo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 To gitara elektryczna czy akustyk? Jesli umiesz grać to na imprezach czy ogniskach fajnie jesli jednak dopiero sie uczysz bedzie ona innym przeszkadzala. Pamiętaj, ze w pokoju masz współlokatora i do tego obok sąsiadów w pokojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jak ktoś już potrafi grać to faktycznie jest to mile widziane na imprazach, ale jak się dopiero uczysz to może być róznie, to też zalezy od współlokatorów oraz tego w jakich godzinach będziesz się uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 W akademikach są często miejsca, w których można posiedzieć z dala od ludzi - są pokoje nauki, niezagospodarowane pomieszczenia, fotele w holu, korytarze, piwnice, jeśli dobrze poszukać i popytasz w Twoim też na pewno znajdziesz takie miejsce. Granie w pokoju może skończyć się pacyfikacją Twoją i Twojej gitary :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWbolek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 A jakby zdeponować i używać gdzieś poza akademikiem? Jakiś dom kultury czy coś? Czy nie musiałbym się martwić o to, że ktoś mnie okradnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 No wiesz, ukraść to Ci ją mogą także w tramwaju. Chcesz grać czy nie chcesz - nad tym się powinieneś zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Trzymać to ja możesz w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 No właśnie, trzymać to możesz gitarę w pokoju, tylko na terenie kampusu znajdź sobie takie miejsce do nauki, gdzie nie będziesz nikomu przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Taka opcja - klub studencki na niektórych uczelniach bardzo fajnie działają. Na jakiej uczelni będziesz studiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Myślę, że nie będziesz mięć z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...