Łukasz Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Niektóre oszczędności mogą powodować jeszcze większe koszty np. zamienniki do drukarki. Zdecydowanie lepiej kupić oryginał. Fajnie, ze pracowałaś na studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja na I roku pracowałam jako kelnerka, dorabiałam też sobie roznosząc ulotki czy pracując w kinie. Wydaje mi się, że jest wiele miejsc, gdzie student może znaleźć swoją pierwszą pracę. Ja dzięki temu nauczyłam się oszczędności. Np nie kupowałam oryginalnych tuszy do drukarki tylko zamienniki, nie jadałam na mieście tylko gotowałam w domu. Naprawdę dla chcącego nic trudnego! Zgadzam się z Tobą, że dla chcącego nic trudnego. Do tego jak ktoś sam zarabia to zna wartość pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muziz Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Mój kolega teraz sobie dorabia na dowożeniu paczek. Ogłasza sie w serwisie PickPack i tam znajduje klientów. Często jest w trasie, dużo jeździ do domu, czy kumpli także przy okazji zabiera ze sobą kilkanaście paczek i w ten sposób wpada mu niezła kasa. Zawsze na jakieś drobne wydatki ma, czy to by dołożyć się do rachunków albo na imprezie wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 A dlaczego Ty tego nie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muziz Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ponieważ jestem zatrudniona na cały etat i rzadko wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 To jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 to tylko się cieszyć, że masz etat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 To dlaczego zachwalasz jakąś dorywczą pracę a nie swój etat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...