lauregold Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Witajcie! Zaczęłam w tym roku studia w poznan.studia.net i chciałabym się tutaj wybrać na jakiś kurs angielskiego. Możecie polecić sprawdzoną szkołę językową? Najlepiej w centrum miasta gdzieś Ostatnio w Jatomi Fitness dostałam kupon rabatowy do Open School przy Moście Teatralnym. Słyszeliście coś o tej szkole? Trochę poczytałam i to jest dość ciekawa propozycja. Małe grupki po 2-4 osoby, bezpłatne zajęcia z nativami, fajna platforma online. Ta zniżka kusi, wiecie jak to jest być studentką Doradźcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darro85 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Skorzystaj z tego kuponu, bo Open School jest świetną szkołą. Masz u nich pisemną gwarancję zdania egzaminu na certyfikat, a jeśli z jakichś powodów będziesz musiała zrezygnować w trakcie semestru to też zwracają kasę za ten niewykorzystany okres. Świetnych native speakerów mają i zajęcia są prowadzone ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna94 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Miałam wczoraj pierwsze zajęcia w Open School i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Miło, sympatycznie, lektor z mega akcentem, konkretna. Ja jestem zadowolona i myślę, że z przyjemnością będzie mi się chodziło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruder Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Chodzę od października do Open School poznańskiej na francuski i jestem w szoku jak szybko przyswajam wiedzę na samych zajęciach. W domu mam niewiele czasu na powtórki i wystarczy mi to co u nich, tak fajnie jest to prowadzone. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamila.L Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Widzę, że Open School robi się coraz bardziej popularna Ja też szlifuję swój angielski właśnie w tej szkole i naprawdę nie mam jej nic do zarzucenia. Doświadczeni lektorzy potrafią nauczyć języka, a z nativami aż chce się rozmawiać! Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu szkoły- nie ma mowy o traktowaniu kursantów po łebkach, a dzięki niewielkim, kilkuosobowym grupom każdy może liczyć na indywidualne podejście. W dodatku Open School wyznaje zasadę- albo czegoś cię nauczymy, albo zrócimy pieniądze (w razie niezdanego egzaminu jest zwrot poniesionych kosztów). Dla nieśmiałych lub zapracowanych jest też opcja nauki za pomocą platformy e-learningowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Warto wziąć pod lupę ze dwie - trzy szkoły i je porównać. Tutaj jest fajny artykuł dotyczący wyboru szkoły językowej dla dziecka, ale można spokojnie wziąć do siebie te rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozanet Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jeżeli chodzi o szkołę językową w poznan.studia.net to zdecydowanie polecam Berlitz, bo sama tam chodzę placówka na Mielżyńskiego http://www.berlitz.pl/pl/poznan/ to tak konkretniej, z resztą więcej info znajdziesz na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marion090 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 jak chcecie podnieść swoje kwalifikację zawodowe to polecam kursy i szkolenia dostępne na stronie rekrutacyjna rewolucja , jest tam wiele ciekawych ofert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...