Skocz do zawartości
IES Consulting

Płatne praktyki zagraniczne z IES Consulting!

Rekomendowane odpowiedzi

Od 2005 r. firma IES Consulting z siedzibą w Barcelonie, pomyślnie zrealizowała ponad 2.500 procesów rekrutacyjnych. Umożliwiamy studentom i absolwentom zdobyć doświadczenie w międzynarodowym środowisku w wybranym miejscu na świecie. W naszej ofercie znajdują się oferty praktyk w działach turystyki, finansów i rachunkowości, studia z zarządzania, administracji, HR i wiele innych. Studenci i absolwenci mają możliwość zdobycia stażu w prosty i szybki sposób u naszych zaufanych partnerów w Hiszpanii, Francji, Niemczech i Meksyku.Od 2005 r. firma IES Consulting z siedzibą w Barcelonie, pomyślnie zrealizowała ponad 2.500 procesów rekrutacyjnych. Umożliwiamy studentom i absolwentom zdobyć doświadczenie w międzynarodowym środowisku w wybranym miejscu na świecie. W naszej ofercie znajdują się oferty praktyk w działach turystyki, finansów i rachunkowości, studia z zarządzania, administracji, HR i wiele innych. Studenci i absolwenci mają możliwość zdobycia stażu w prosty i szybki sposób u naszych zaufanych partnerów w Hiszpanii, Francji, Niemczech i Meksyku.

Zapraszamy do zapoznania sie z naszym programem praktyk: http://www.ies-consulting.es/ingles/index.php

W tej chwili pilnie poszukujemy POLISH native speakera do pracy w Berlinie:

http://www.ies-consulting.es/Offre_es.php?offre=OM8466

post-563-0-43264500-1348840100.jpg

Opis tej firmy wydaje się być kompletny ,a sama firma wygląda na godną zaufania . Spore wrażenie robi 2500 procesów rekrutacyjnych :o ! Osobiście posiadam niezbyt dobre doświadczenia związane z praktykami zagranicznymi.. Wszystko przez postępowanie tej firmy https:/pl.feender.com/ ,radzę uważać, na początku ładnie śpiewają,ale jak przychodzi co do czego nie ma odpowiedzialnych za błędy!

OSZUŚCI!!! Nie dostałam wynagrodzenia za pracę w hotelu! Nikomu nie polecam! Zostałam oszukana wysłali mnie na praktyki w zupełnie inne warunki niż było ustalane! Zostałam zakwaterowana w slumsach w kamienicy w mieszkaniu w którym mieszkało 30 osób (w wieku 22-55lat nie byli to studenci). Pokoje 4metry na 4metry, nie da sie ruszyć bo w pokoju 4 osoby, śpisz na pryczy piętrowej (bez materaca), pokój nie posiada zamka na klucz i jak cie nie ma to kazdy wchodzi i wynosi z pokoju co chce (ukradli mi ładowarkę do telefonu), brud i grzyb w miejscu zakwaterowania!! Jedna łazienka na piętro (koedukacyjna) a na piętrze mieszka 15 osób. Żenada! IES Consulting żeruje na studentach żądają zapłaty 400euro za swoje usługi, a później umywają ręce! Wstawiłabym zdjęcia z mojego zakwaterowania ale niestety nie ma takiej opcji

OSZUŚCI!!! Nie dostałam wynagrodzenia za pracę w hotelu! Nikomu nie polecam! Zostałam oszukana wysłali mnie na praktyki w zupełnie inne warunki niż było ustalane! Zostałam zakwaterowana w slumsach w kamienicy w mieszkaniu w którym mieszkało 30 osób (w wieku 22-55lat nie byli to studenci). Pokoje 4metry na 4metry, nie da sie ruszyć bo w pokoju 4 osoby, śpisz na pryczy piętrowej (bez materaca), pokój nie posiada zamka na klucz i jak cie nie ma to kazdy wchodzi i wynosi z pokoju co chce (ukradli mi ładowarkę do telefonu), brud i grzyb w miejscu zakwaterowania!! Jedna łazienka na piętro (koedukacyjna) a na piętrze mieszka 15 osób. Żenada! IES Consulting żeruje na studentach żądają zapłaty 400euro za swoje usługi, a później umywają ręce!