Maver Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Witajcie, studiuję sobie Ekonomię na OWSIiZ i chciałem podzielić się z Wami swoimi opiniami. Jestem zadowolony, kierunek spełnił moje oczekiwania, poziom również, ludzie są mili i przyjaźni.Jeśli trafi się tydzień, w którym nie jestem zawalony kolosami to można bez problemu wyskoczyć ze znajomymi na miasto.Ludzie z kierunku są na prawdę w porządku - mili, przyjaźni i troszkę szaleni - czego chcieć więcej!Olsztyn - niby nie jest największym miastem, ale nie posiada kompleksu mniejszości.Wracając do kierunku - mam nadzieję, że będzie po nim praca. Wprawdzie chciałem się skupić na księgowośći, ale nie narzekam Uratuję polski budżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ratuj przyjacielu ratuj:) bo nasz budżet ledwo się zamyka Kierunek ekonomia to kierunek dający duże możliwości rozwoju a Olsztyn nie powinien mieć żadnych kompleksów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...