yolo Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam! Widziałam że wcześniej pojawił się temat odnośnie opinii o Politechnice Częstochowskiej. Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć moich spostrzeżeń , opinii, komentarzy or whatever.. to zapraszam do czytania!. Po pierwsze, wbrew pogłoskom i jakimś głupim ploteczkom, to jest Politechnika z naprawdę wysokim poziomem. Nie obijałam się w liceum, przy matematyce i fizyce spędziłam wiele wieczorów a do konca nie wiedziałam czy się tam dostanę. Na szczęście się udało. I jestem dumna że tam studiuję! Wykłady sa czasem nudne, ale to chyba juz nikogo nie dziwi, obecność na ćwiczeniach obowiązkowa, ale sesja nie aż tak straszna. Owszem, pracy jest sporo ale wiedza jest podana w dość przystępny sposób, także jak sie chce to można sobie poradzić. Polecam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Miło czytać, że dziewczyny radzą sobie na Politechnice A na jakim kierunku jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...