Pralkadoprania Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Witam, dodałam ten wpis do działu rekrutacja ponieważ nie da się go dodać do działu miasta studenckie. A więc mam problem z akademikiem, a mianowicie rekrutuje się w II turze na uniwersytet papieski na kierunek psychologii na którym wyniki są 19 września. Moim drugim wyborem jest uniwersytet rolniczy kierunek Kierunek ekonomia a wyniki 4 września. Mam problem z akademikiem ponieważ w większości miejsca można zająć do 31 sierpnia a ja nie mam statusu studenta i obawiam się o to że zostanę na tak zwanym lodzie. Czy ktoś się orientuje co z osobami z II tury i mógłby mi jakoś doradzić? Narazie dzwoniłam do AGH i nie mają miejsc a na rolniczy o miejsce mogą się ubiegać tylko osoby przyjęte na studia. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 W dniu 17.08.2022 o 18:42, Pralkadoprania napisał: Mam problem z akademikiem ponieważ w większości miejsca można zająć do 31 sierpnia a ja nie mam statusu studenta i obawiam się o to że zostanę na tak zwanym lodzie Status studenta nabywa się dopiero po podpisaniu umowy z uczelnią, więc na początku roku akademickiego w październiku. Jeśli nie pomyliłaś akcji dla przedłużających pobyt dotychczasowych studentów z pierwszakami, to zapytaj obie uczelnie o ich propozycje dla rekrutujących się w drugiej turze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...