urbij Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Hej. Dostałam się na SGH na zaoczna magisterke. Jednak na tym kierunku proponowane specjalności nie sa zbieżne z moimi zainteresowaniami. Czy warto zostać na sgh tylko dlatego ze to sgh i mieć na dyplomie sgh i uczyć się na innej specjalności? ta konkretna specjalność która mnie interesuje jest na UMCS i politechnice lubelskiej. - ale to jednak Lubelskie. Czy ma to znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 @urbij, odpowiedz sobie na pytanie - co bardziej przyciąga uwagę na dyplomie? Uczelnia czy specjalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbij Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Szczerze mówiąc @Gutek nie mam pojęcia, bo są tacy gdzie patrzą wyłącznie na uczelnie :/ ) dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 @urbij, w naszym kraju uczelnię często wybiera się w pobliżu miejsca zamieszkania. Tym bardziej w przypadku studiów zaocznych, które z reguły łączy się z pracą w tygodniu. Tak więc może warto też podejść od tej strony, by nie tworzyć sobie dodatkowych problemów? 7 godzin temu, urbij napisał: bo są tacy gdzie patrzą wyłącznie na uczelnie Różnie z tym bywa, ale kierunek i uczelnia to zwykle bardziej istotne informacje od samej specjalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...