Weroncia Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Gdzie spędzacie czas wolny? Ktoś poleci jakieś fajne miejsce ? klub siłownie coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Klub niestety nie wiem ale sama chętnie się dowiem. Natomiast z pewnością mogę polecić Tobie pyszne naleśniki w restauracji Manekin do tego cena jest przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weroncia Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 O, naleśniki w Manekinie są podobno najlepsze w mieście! tak mi wszyscy mówią , wiec chyba sama się tam wybiorę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgośka Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Polecam Kino Muza, na Św. Marcinie. Klimatycznie, kameralnie, dużo ciekawiej i taniej niż w multikinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weroncia Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 O, do Muzy się wybiorę ! Rozumiem, że to kino prezentuje nieco inny rodzaj filmów, niż w multipleksach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Fajne kina to też Charlie Monroe Kino Malta (na Rybakach), kino Bułgarska 19 (na Bułgarskiej 19 :-)) i kino Rialto przy Rynku Jeżyckim. A w Muzie TANIE CZWARTKI - kiedyś za piątaka można było obejrzeć filmy, które miały premierę miesiąc wcześniej, teraz to jest chyba 8 zł, no ale musieli mieć skądś kasę na wymianę foteli :-). W każdym razie nadal jest to spoko rozrywka, w kameralnym gronie. W sumie wstyd się przyznać, ale jak jeszcze były tam stare fotele i, oględnie mówiąc, kino nie wyglądało ekskluzywnie, niejedno piwo wypiliśmy w ostatnich rzędach ze znajomymi, trzymając bezczelnie nogi na oparciach. I oglądaliśmy filmy Jarmuscha, Lyncha. Na trzeźwo już nie robiły takiego wrażenia :-). W każdym razie w tych kinach w poznan.studia.net można obejrzeć coś innego niż w Multipleksach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandra99 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 ja raczej nie należę do klubowiczów stosowanych - wolę ciszę, spacer, basen - to mnie odpręża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena994 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Kina, kluby, a jak chce się odprężyć i przy okazji nacieszyć oko, to wybieram muzea wejścia do nich są tanie (5-12zł) a czasami się trafi na naprawdę fajną i ciekawą wystawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 W wakacje fajne były kontenery nad Wartą, szkoda, że nie są otwarte poza sezonem wakacyjnym A z klubów to może Opcja na Półwiejskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis_honorata Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ja ze znajomymi kupujemy zawsze coś na grouponie. Ostatnio kupiliśmy do escape roomu=zamknieciwpokoju. Super zabawa, wyszło nam niecałe 15zł za osobę, fajny klimat i zabawa. Byliśmy w miejscu zbrodni-kozackie zagadki, wybieramy się jeszcze raz do Izby wytrzeźwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Całkiem fajne opinie słyszałem o escape roomach ale jeszcze nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 w tej chwili prawie w każdym większym mieście można z ten sposób się zrelaksować słyszałam, że to świetna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 tak, praktycznie w każdym jest już escape room Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika_0497 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 W poznan.studia.net jest sporo fajnych parków, w których można rozłożyć kocyk i zrobić sobie piknik z przyjaciółmi Nie zapominajmy też o ciekawych kawiarniach, jak np. Un Pot, gdzie panuje ciekawy klimat. No i przede wszystkim rozpoczął się sezon letni, więc w wolnym czasie można wybrać się na wcześniej wspomniane kontenery nad Wartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 W poznan.studia.net na pewno jest gdzie spędzić czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lerap Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nie jestem zbytnio nastawiony na spędzanie czasu poza domem, ale jeżeli miałbym gdzieś wychodzić - warto rzucić okiem, czy coś ciekawego nie dzieje się na Starym Rynku, bądź Placu Wolności. Wszelkiego rodzaju eventy, koncerty, imprezy dla rodzin, czy jarmarki zazwyczaj mają miejsce w tej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...