ViolinFinnigan Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Cześć, mam pytanie. Zamierzam iść na analizę baz danych na AGH. Czy ktoś wie, jaki był w zeszłym roku próg na ten kierunek? I ewentualnie na cyberbezpieczeństwo? Czy mając 82% z matmy rozszerzonej i ok.85% z fizyki mam szansę się dostać na któryś z tych kierunków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Limity przyjęć są bardzo niskie, więc progi będą bardzo wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Strona AGH rzecze, że w zeszłym roku było 7 osób na miejsce na analizie danych, czyli ani dużo, ani mało. Próbuj. Ale jeśli sama uczelnia nie podała progów, to nikt Ci nie powie. Możesz spróbować zadzwonić do działu rekrutacji i zapytać, od ilu przyjmowali w zeszłym roku. Może powiedzą, może nie, ale warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandun Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 W dniu 15.06.2020 o 15:25, ViolinFinnigan napisał: Cześć, mam pytanie. Zamierzam iść na analizę baz danych na AGH. Czy ktoś wie, jaki był w zeszłym roku próg na ten kierunek? I ewentualnie na cyberbezpieczeństwo? Czy mając 82% z matmy rozszerzonej i ok.85% z fizyki mam szansę się dostać na któryś z tych kierunków? Może ci się przyda, musieli to niedawno dodać. https://kandydaci.agh.edu.pl/progi-punktowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandun Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Nie mogę edytować. Jeszcze tutaj znalazłem progi z poprzednich lat na agh: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NC5HlWN-yCVJQRQzHg1nXRJjGH2cy_A3uLGnNYM-4WI/edit#gid=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...