Vertez Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam serdecznie wszystkich, jestem na 1 roku swojej przygody ze studiami (PCz może jest ktoś stamtąd) i interesuje mnie jedna rzecz, mianowicie w następnym semestrze mamy mieć WF, z tego co słyszałem, to w ramach tych zajęć możemy wybrać, co chcielibyśmy robić min. jest możliwość wyboru siłowni. Czy ktoś orientuje się jak takie zajęcia wyglądają? Mamy jakiegoś trenera, który nam pomaga w ćwiczeniach, czy raczej sami organizujemy sobie tam czas? No i oczywiście w jaki sposób wystawiana jest ocena z tych zajęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ocena z tych zajęć jest za obecność. Siłownia - najczęściej organizowana jest w taki sposób, że przychodzisz i na początku zajęć jest spotkanie z prowadzącym, który np. mówi Wam co dzisiaj robicie i po kolei zmieniacie się przyrządami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 To zależy od uczelni u mnie było porostu zaliczenie przedmiotu, w przypadku siłowni każdy organizował trening na własną rękę ale była też możliwość zaliczenie na podstawie członkostwa w klubach np. Piłkarski itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Na większości uczelni samemu trzeba zapisać się na WF i odrobić określoną liczbę godzin w semestrze. O tym, czy przedmiot kończy się oceną czy zal., informuje karta/sylabus przedmiotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HannaKrupa Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Jeśli masz określony zakres semestrów na zrobienie WFu to polecam nie odkładać tego na ostatnia chwilę, bo po co niepotrzebnie się stresować jeśli akurat zabraknie miejsc. Zazwyczaj to wygląda to tak że wystarczy sama obecność i odpowiednie zachowanie, nie potrzeba jakichś specjalnych umiejętności. Także brać co to pasuje pod plan i jak najszybciej zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal12 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 bardzo ciekawe informacje dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...