ScuderiaFerrari Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Czy po studiach Mechanika i budowa maszyn na Politechnice Wrocławskiej ( KONSTRUKCJA MASZYN, URZĄDZEŃ I POJAZDÓW ) mogę pracować w przemyśle samochodowym, a najlepiej przy budowie i konstrukcji bolidów F1? Jako kto mogę pracować w takiej profesji i jak wykładowcy przyjmują dziewczyny na takich kierunkach? Czy może większą szansę na pracę z samochodami lub bolidami będę miała po AGH w Krakowie lub Politechnice Warszawskiej? ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Widzę że trochę odplynelas. Szans żadnych. Dosłownie, mniejsze niż w totolotka. Nie ma szans załapać się na konstrukcję do samochodów dla ludu A co dopiero tam. Po takich studiach pracuję się np w działach utrzymania ruchu w firmach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Projektować możesz, ale w Polsce to lusterka, fotele, poręcze i pozostałe elementy drobnego wyposażenia. O bardziej ambitnych rzeczach zapomnij, a na zagranicę nie licz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScuderiaFerrari Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 A co i gdzie można studiować, żeby mieć szansę na pracę przy samochodach dla ludu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScuderiaFerrari Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 18 godzin temu, Łukasz napisał: Widzę że trochę odplynelas. Szans żadnych. Dosłownie, mniejsze niż w totolotka. Nie ma szans załapać się na konstrukcję do samochodów dla ludu A co dopiero tam. Po takich studiach pracuję się np w działach utrzymania ruchu w firmach itd. Może źle sformułowałam pytanie, ale przecież każda firma szuka inżynierów, a inżynier mechanik znajdzie pracę w firmie samochodowej, czy źle myślę? Jeśli nie MiBM to co mogę i gdzie studiować, aby móc pracować przy samochodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 1 godzinę temu, ScuderiaFerrari napisał: A co i gdzie można studiować, żeby mieć szansę na pracę przy samochodach dla ludu? Dowolny wydział mechaniczny z katedrą/instytutem pojazdów samochodowych, ale najbardziej rozpoznawalny jest chyba SiMR PW. 1 godzinę temu, ScuderiaFerrari napisał: przecież każda firma szuka inżynierów To nie jest prawdą, zwłaszcza w miastach typu Warszawa i Kraków, gdzie są po 2 duże polibudy i prawie całkowity brak przemysłu. 1 godzinę temu, ScuderiaFerrari napisał: Jeśli nie MiBM to co mogę i gdzie studiować, aby móc pracować przy samochodach? "Przy samochodach" nie znaczy dosłownie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScuderiaFerrari Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 3 godziny temu, Gutek napisał: Dowolny wydział mechaniczny z katedrą/instytutem pojazdów samochodowych, ale najbardziej rozpoznawalny jest chyba SiMR PW. Oprócz SiMR PW gdzie jeszcze są wydziały z katedrą/instytutem pojazdów samochodowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Google czeka na Twoją inicjatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...