olciiiaa000 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Trwa II tura składania wniosków o przyznanie miejsca w DS dla osób po rekrutacji. Nigdzie nie mogę jednak znaleźć jednoznacznej listy dokumentów, jakie należy złożyć wraz z wnioskiem, niepowodzeniem zakończyła się też próba nawiązania mailowego kontaktu z COSiD. Czy ktoś z was przechodził proces rekrutacji do DS w Łodzi i mógłby podzielić się jakimiś informacjami bądź podlinkować stronę, na której informacje się znajdują, jeśli ją przeoczyłam? Będę wdzięczna za każdą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 a telefoniczne próby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olciiiaa000 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 32 minuty temu, Łukasz napisał: a telefoniczne próby? Nikt nie odpowiada, najlepszą opcją byłoby dopytanie osobiście, ale z uwagi na odległość nie mogę sobie pozwolić na wyjazd do Łodzi w celu zadania pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 sierpień to miesiąc urlopu na uczelniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Albo poczekaj, aż się dodzwonisz, albo złóż tak jak uważasz, jeśli goni Cię termin. Zawsze lepiej złożyć wniosek w terminie, a potem ewentualnie donieść brakujące dokumenty niż spóźnić się z wnioskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hades2019 Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Gdyby ktoś się jeszcze nad tym zastanawiał w 2019 jedynym wymaganym dokumentem był podpisany wniosek plus ewentualne zaświadczenia np. o niepełnosprawności, chorobie przewlekłej, jeżeli ktoś zaznaczył taką opcję w swoim wniosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...