fuspepro Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Witam, w tym roku zaczynam studia na agh na wydziale IMiR. Nigdzie niestety nie mogę znaleźć żadnej konkretnej informacji dotyczącej: -organizacji szkoleń BHP studia podyplomowe -terminu szkoleń BHP studia podyplomowe Czy ktoś może już przez to przechodził i dałby mi znać co i jak? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 A dlaczego to takie ważne? Na spotkaniu organizacyjnym na początku roku jest data i miejsce szkolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuspepro Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Myślałem, że szkolenie BHP studia podyplomowe mamy zaliczyć przed 1 października. Niestety nic nie wiem o studiach z punktu praktycznego, stąd moje pytanie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 pytaj chętnie pomożemy. Ale najpierw poczytaj forum bo dużo tematów było już poruszonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Mamy środek wakacji, a Ty oczekujesz, że takie rzeczy (o ile nie są w formie e-learningu) będą podane z 1,5-miesięcznym wyprzedzeniem? Daj ludziom wrócić z urlopów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...