piotr1234543 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Czy zrobienie licencjata albo mgr na uczelni prywatnej jest dużo gorsze pod kątem rynku pracy czy to tylko mit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Jeśli to dobra uczelnia prywatna, to nie, ale takich jest niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1234543 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Bo złożyłem na UZ na żywienie człowieka na niestacjonarne tu mam najbliżej ale nie wiem czy mnie przyjmą. Jeszcze składam awaryjnie na WSZUiE na dietetykę do Poznania ale jakaś taka prywatna. Napisane jest, że każdy kto złoży dokumenty ma zagwarantowane miejsce. Nie ma listy rekrutacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 to zalezy od uczelni, ale uczelnie niepubliczne z Poznania są dość dobrze postrzegane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1234543 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Dzięki Później można kontynuować np magistra na publicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 1 godzinę temu, Łukasz napisał: to zalezy od uczelni, ale uczelnie niepubliczne z Poznania są dość dobrze postrzegane A niby które i przez kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Tak. Możesz kontynuować magistra na publicznej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...