wlbird Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Tak wyszło, że nie dostałem się na jedne studia wcale, a gdzie indziej trafiłem na listę rezerwową. Co teraz zrobić? Myślałem, że dużo uczelni ma jeszcze pootwierane rekrutacje, ale jednak się myliłem. O co chodzi z drugim poborem?Jest jakieś dobre wyjście z tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tcheinava Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Na UŁ jest aktualnie 2 tura rekrutacji na kierunki: Studia na kierunku chemia, fizyka, geografia, geoinformacja, geomonitoring, informatyka (zaocznie), leśnictwo, turystyka i rekreacja i Podyplomówki z zarządzania. Po ostatecznym terminie na składanie papierów będzie więcej kierunków z drugim naborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlbird Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Jest w ogóle jakaś w miarę realna szansa, żebym dostał się gdzieś jeszcze na finanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Na 100% tak. Oferta uczelni niepublicznych jest bardzo szeroka i większość z nich prowadzi FiR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlbird Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 @Łukasz, miałem na myśli stacjonarne studia na uczelni publicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 A tego nie napisałeś. Musisz szukać w mniejszych miastach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlbird Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 I na drugi nabór po prostu rekrutuje się tak jak na pierwszy, tak? Muszę zapłacić itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlbird Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 @Łukasz, podobno jesteś z Torunia, to może akurat będziesz wiedział: myślisz, że drugi nabór na finansach na UMK będzie uruchomiony i będą miejsca? ps. drugi nabór zaczyna się na początku sierpnia, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 A skąd mi to wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...