michał88 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Witam,jestem tegorocznym maturzystą i mam pytanie otóż chciałbym dowiedzieć się które z miast akademickich Opole czy Łódż ma lepszy "klimat" dla studentów? - (jest bardziej przyjazne studentom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nie są to miasta wybitnie studenckie ale moim zdaniem Łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał88 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Pytam o to gdyż dostałem się na dwie uczelnie z interesującym mnie kierunkiem-Informatyka, Jednak Łódż to duże miasto z większymi perspektywami ale z dala od domu-400km. natomiast opole ma gorszą renomę,jednak bardziej kameralną atmosferę i jest bliżej-60km. I moje pytanie brzmi czy jest duża różnica w kształceniu na obydwu uczelniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jest duża różnica w rynku pracy i możliwościach. Czy w kształceniu? Na pewno trochę tak. Jednak 400 km to strasznie daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał88 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Też tak sądzę i nie jestem zdecydowany czy to dobry pomysł rzucić się na głęboką wodę,jednakże zawsze chciałem spróbować życia w metropolii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 PŁ to niewątpliwie lepsza uczelnia niż PO i perspektywy też dużo lepsze, bo Łódź to jednak duże miasto, a Opole, chociaż wojewódzkie, to jednak trochę... no cóż dziura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...