irony0005 Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Witam wszystkich Podejrzewam że w tym okresie jest masa takich wątków, natomiast muszę zasięgnąć opinii ludzi zorientowanych w temacie. Na jakie sensowne studia informatyczne mogę sobie pozwolić z takimi wynikami matury? Niestety mocno średnio wygląda wynik matematyki rozszerzonej. Mam kilka wybranych szkół wyższych ale one są dosyć niepewne. Jakieś sugestie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Myślę że wszystkie uczelnie niepubliczne wchodzą w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irony0005 Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 5 minut temu, Łukasz napisał: Myślę że wszystkie uczelnie niepubliczne wchodzą w grę. Niekoniecznie mnie stać :/ Znalezienie rozsądnej publicznej jest problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Trzeba sobie siąść z karteczką i posprawdzać, jakie progi miały poszczególne uczelnie publiczne w poprzednich latach i czy wychodzi tyle punktów, żeby się dostać. A jak nie ma informacji o progach na stronie, to trzeba po prostu zadzwonić do działu rekrutacji. To jest robota na parę godzin i nikt na forum nie będzie tego za ciebie odwalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irony0005 Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 17 minut temu, aguagu napisał: Trzeba sobie siąść z karteczką i posprawdzać, jakie progi miały poszczególne uczelnie publiczne w poprzednich latach i czy wychodzi tyle punktów, żeby się dostać. A jak nie ma informacji o progach na stronie, to trzeba po prostu zadzwonić do działu rekrutacji. To jest robota na parę godzin i nikt na forum nie będzie tego za ciebie odwalał. Niczego takiego nie oczekuję, spędziłem sporo czasu szukając Liczyłem jedynie na podpowiedzi od ludzi bardziej zorientowanych niż ja 17 minut temu, aguagu napisał: Trzeba sobie siąść z karteczką i posprawdzać, jakie progi miały poszczególne uczelnie publiczne w poprzednich latach i czy wychodzi tyle punktów, żeby się dostać. A jak nie ma informacji o progach na stronie, to trzeba po prostu zadzwonić do działu rekrutacji. To jest robota na parę godzin i nikt na forum nie będzie tego za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Na pewno szukaj wśród mniej popularnych uczelni. Białystok, Szczecin może Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irony0005 Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Ok, dostałem się na informatykę na AEiI Nieźle chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...