Tripotle Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Witam. Czy z wynikiem 25% z rozszerzonej Studia na kierunku biologia mogę spróbować sił na studiach biologicznych? Jestem mega zainteresowany tym kierunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 skoro jesteś mega zainteresowana to skąd taki wynik matury? Jeśli nie będzie chętnych to słaba uczelnia może Cię przyjąć jako sztuka dla sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tripotle Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 wynik taki, poniewaz nie wpasowały sie moje odpowiedzi w klucz poza tym zdawałem też rozszerzony wos i angielski, więc na co mógłbym startować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 zgodnie z zainteresowaniami. Trudno mi powiedzieć co dla Ciebie jest ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Dostaniesz się na pewno, bo kierunki przyrodnicze (w tym biologia) nie cieszą się popularnością. Inna sprawa, jak długo się utrzymasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 W tym roku niekoniecznie. Uczelnia nie ma już takiego interesu żeby przyjmować wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...