logic_gate Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Witam. Nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem tegoroczny proces rekrutacji na Politechnikę Łódzką. Do 15 lipca jest elektroniczna rejestracja i przyjmowanie dokumentów kandydatów na studia pierwszego stopnia. Czyli mam rozumieć, że aby wziąć udział w rekrutacji to muszę wydrukować uzupełnione podanie i dostarczyć im wraz z oryginalnym świadectwem dojrzałości do 15 lipca. Co z sytuacją, w której nie dostaję się na żaden z wybranych kierunków? Jest to strasznie niewygodne w szczególności, kiedy aplikujemy na więcej niż jedną uczelnię. Na każdej innej uczelnie jest jasno napisane, że dokumenty takie jak świadectwo dojrzałości muszą być dostarczone dopiero po tym, jak się już dostaniemy na dany kierunek. Jak to z tym w końcu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Nie sądzę żeby tak było. Zapytaj w dziale rekrutacji skąd taka informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logic_gate Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Okazało się, że jednak dobrze zrozumiałem i wszystkie dokumenty trzeba dostarczyć jeszcze przed informacją czy się dostało na studia, czy też nie do 15 lipca a 25 lipca wystawiona zostaje lista ostatecznie przyjętych, a nie wstępnie zakwalifikowanych. Dość dziwnie jest to zrobione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Zawsze można złożyć odpis, czasem też dopuszcza się ksero poświadczone za zgodność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaminga Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Mam pytanie jeśli chodzi o rekrutację na studia II stopnia. Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Chciałam kandydować na technologię kosmetyków i zastanawiam się jaki jest zakres rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...