Karoz123 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Witam Proszę o pomoc. Zaczynam nowy etap w zyciu - studia. Chciabym rozpocząć naukę na kierunku psychologia 1 stopnia na uczelni publicznej ( oprocz UW) ALE NIGDZIE NIE MA. Moze mi ktos wytłumaczyć dlaczego są same magisterskie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 To są studia jednolite 5 letnie. Nie ma innej możliwości jeśli chodzi o psychologię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoz123 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoz123 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Hej Wiem już ze chciałabym zrobic magisterkę z psychologii, ale jakie wybrac sobie studia 1 stopnia aby dobrze z psychologią sie łączyło?. Jedynie co jest to psychologia w zarządzaniu.. która jakos mnie nie ciągnie. W przyszlosci chcialabym założyć swój osobisty gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Wybierz psychologię 5-letnią. Po samej magisterce nikt nie będzie brał Cię poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 w poprzednim Twoim poście napisałem CI wyraźnie, że są to studia jednolite mgisterskie, robisz całość 5 lat bez podziału. Po co zakładasz nowy temat z dalszą częścią pytania? połączyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...