Quant Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Witam, Ukończyłam studia I stopnia z tytułem inżyniera. Kierunek studiów to matematyka stosowana na politechnice białostockiej. Aktualnie pracuje jako analityk w zespole ryzyk w banku. Aktualnie szukam uczelni na której chciałabym iść na finanse i rachunkowość. Chce dalej poszerzać wiedzę analityczna i jednoczenie że stref bankowości / ekonomii / rachunkowości. Stąd aktualnie myślę nas studiami II stopnia oczywiście, zaocznymi ,związanymi z fir.Mam na oku uczelnie Koźmińskiego i SGH.A może ktoś się orientuje czy jakaś uczelnia ma kierunek w którym poszerzę wiedzę przede wszystkim z rachunkowością, ale by były także związane z analityką?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Poziom obu uczelni jest porównywalny, ale ze względu na stereotypy związane z prywatnymi uczelniami pewnie lepiej mieć w kieszeni dyplom SGH. Porównaj sobie programy i specjalizacje dostępne na obu uczelniach. Jeśli nie znalazłeś zadowalających informacji na stronach internetowych, warto się odezwać do działu rekrutacji. To ich interes, żeby Cię przyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...