twins97 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Witam Swoja mature napisałam 3 lata temu(2016 rok) i zastanawia mnie to ile ważna jest ta matura. Teraz studiuje sobie coś jestem na 3 roku poźniej magisterka, ide do pracy i po np. roku pracy stwierdzam ze to nie dla mnie i chce sie rekrutowac na całkiem inny kierunek po 6 latach od napisania matury(nie poprawiam jej ani nic tylko z tymi samymi wynikami rekrutuje sie na cos innego) , czy ta matura traci ważność po iluś latach? Czy chcąc po tych n. 6 latach od napsiania matury zarekrutowac sie na licencjat moge to zrobic? czy trzeba pisac od nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Przenoszę do działu matur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 18 godzin temu, twins97 napisał: czy ta matura traci ważność po iluś latach? Jeśli kiedykolwiek widziałeś swoją maturę, to powinieneś zauważyć, że nie ma ona terminu ważności. Co więcej, w dalszym ciągu można się rekrutować na podstawie matury zdanej 10, 20 czy 50 lat wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...