student99 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Hej, Jestem studentką elektrotechniki na AGH i baaardzo zaluje wyboru tego kierunku. Nie żałuję dlatego ze mnie to nie interesuje czy nie mogę dac sobie rady, boję się że nie znajde się po tym kierunku żadnej pracy... wiem, że to 1 rok dopiero, ale mam ogolnie mętlik w głowie i nie wiem co robic... po 1 semestrze mogłam się przepisać na na air i żałuję że tego nie zrobiłam... dlatego chciałam zapytać czy jest możliwość przeniesienia sie jeszcze po 2 semestrze czy muszę rekrutować od nowa ? Bo jeśli musze rekrutować to sie nie dostanę... Nie chce tracić roku nauki. Nie mam pojęcia co mogę zrobić, czuje się taka zagubiona w tym wszystkim. Doradzcie mi cos proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Na forum jest bardzo dużo takich wpisów. Poczytaj w dziale dziekanat. Możesz się przenieść. Tylko żadne studia pracy nie dają. To bzdurne podejście. Lepiej studiować to w czym czujesz się spełniona. Im później się przenosisz tym więcej różnic programowych do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 student99, zapytaj w dziekanacie wydziału prowadzącego AiR, to będziesz mieć 100% pewności. 22 godziny temu, student99 napisał: boję się że nie znajde się po tym kierunku żadnej pracy. Skąd takie obawy? Elektrotechnika to nie Studia na kierunku chemia, po której praca w zawodzie graniczy z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student99 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Te 2 kierunki są na jednym wydziale, dlatego mam nadzieję ze będzie łatwej przez to się przepisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 jeśli będą miejsca na tamtym kierunku to będzie to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student99 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Co jeśli różnice programowe z 2 semestrów wynoszą 20 ects? Czyli powyżej 15 punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 To w następnym roku musisz je nadrobić. Zrobić swoje przedmioty plus różnice. Przy czym przy dużej różnicy mogą się nie zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 3 godziny temu, student99 napisał: Co jeśli różnice programowe z 2 semestrów wynoszą 20 ects? Czyli powyżej 15 punktów Skąd mamy to wiedzieć, jeśli nikt z nas nie ustala regulaminów Twojego wydziału? Jeśli różnice są zbyt duże, to inny pokrewny kierunek warto zostawić sobie na magisterkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...