francaismonamour Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Nie jestem pewna, w jakim dziale umieścić, więc z góry przepraszam. Czy ćwiczeniowiec może nie uznać zwolnienia lekarskiego, jeżeli taka nieobecność przekracza 2 nb? Poprzednie nieobecności nie były usprawiedliwione (wiem, że jest dopiero początek kwietnia, ale proszę nie myśleć, że wynikały z lenistwa- raz pisałam w godzinach zajęć poprawę egzaminu, raz- ogólnie mówiąc związane było z sytuacją rodzinną). Właśnie dostałam zwolnienie lekarskie, ale ze względu na tę sytuację zastanawiam się, czy nie lepiej iść, żeby nie było z tym problemu. Jeśli z kolei nie poszłabym na te zajęcia- czy ćwiczeniowiec może nie przyjąć zw. lekarskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Idź na dyżur do prowadzącego i ustal jak masz postępować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francaismonamour Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Tak, o tym myślałam. Ale jeśli pójdę dopiero po zakończeniu zwolnienia, to nie będzie za późno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 lepiej iść przed zakończeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...