Dusia28 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Cześć, od dłuższego czasu zastanawiam się nad zmianą kierunku studiów- maturę zdawałam z Studia na kierunku biologia i chemii, próbowałam obu tych kierunków na UJ i jak jeden mąż mnie rozczarowały... Podobają mi się kierunki związane z biologią i chemią, ale również ruchem, sportem i takie, po których mogę pracować wśród ludzi. Co oprócz WF? Biorę pod uwagę także kierunki artystyczne, takie jak aktorstwo. Nienawidzę monotonii, nudy oraz ślęczenia nad podręcznikami, chciałabym w przyszłości pracować w dynamicznym zawodzie. Dlatego niestraszna mi poprawa matury czy zdawanie dodatkowych przedmiotów, aby dostać się wreszcie w miejsce, które da mi poczucie satysfakcji, spełnienia... Nawet mat-fiz jestem w stanie przyswoić :) Rozważam głównie krakowskie uczelnie. Co polecacie? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź, jestem już mocno zdesperowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Moze fizjoterapia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Yyyy ale po Studia na kierunku biologia i chemii można studiować jeszcze wiele rzeczy poza biologią i chemią. Z takim zestawem przedmiotów można obstawić większość kierunków medycznych, przyrodniczych i rolniczych, więc tu wybór jest dość szeroki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Nie dosc ze wybor jest szeroki to i jest w czym wybierać. Jest wiele atrakcyjnych kierunków spełniających te kryteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...