Nowicjusz15 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jestem studentem pierwszego roku i póki co moje oceny ze sprawdzianów wahają się między 30-60 %. Często mam obawy że nie uda mi się skończyć, czy jeśli się nie uda to czy warto zaczynać drugi trzeci raz? Czy wtedy jest łatwiej bo więcej wiemy z poprzednich lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Łatwiej jest. Pytanie czy koniecznie potrzebne są Ci studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowicjusz15 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zawsze lubiałem się uczyć,miałem zainteresowani ale to co jest teraz na studiach tak jakby mnie przerosło w porówaniu z tym co było w szkole średniej. Oczywiście wolałbym skończyć studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 *lubiłem. Studia nie są obowiązkowe. Możesz zawsze wybrać uczelnie prywatną- tam z zasady jest łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Podstawowe pytanie: po co Ci studia? Skończenie, żeby skończyć, nie daje w zasadzie żadnych korzyści. Co innego kiedy studia są powiązane z Twoją pracą albo pasją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...