kitajec123 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Chodzi o UMCS. Hej w moim planie zajęć jest coś takiego "Moduł przedmiotów ogólnouniwersyteckich 15 godz. (1ECTS) - zapisy USOS" . Czy mogę zapisać się na wykład na innym wydziale? Czy jeżeli wykład na który chcę się zapisać ma 2 punkty ECTS to nie mogę na niego się zapisać i tylko mam do wyboru przedmioty z 1 ECTS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 To jest różnie. Na każdej uczelni inaczej. Zapytaj w dziekanacie. U mnie można było robić niektóre przedmioty na innych wydziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 kitajec123, sięgnij do regulaminu studiów. Skąd przypadkowe osoby mają znać realia danej uczelni? Niemniej jednak, ogólnouniwersytecki zwykle oznacza, że przedmioty prowadzone są dla studentów różnych kierunków i wydziałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...