karol98 Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Nie mogę być na inauguracji roku akademickiego, a dopiero zaczynam studia, stąd moje pytanie czy Uniwersytecie Śląskim immatrykulacja jest obowiązkowa? Słyszałem że na jakiejś uczelni skreślili gościa z listy studentów przez to że nie przyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 ? Pierwsze słyszę. Nie jest obowiązkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Zajrzyj do regulaminu studiów. Zgodnie z ustawą prawa studenta nabywa się po immatrykulacji i złożeniu ślubowania, co oczywiście może odbywać się na różne sposoby. Niektórym wystarcza podpisanie papierka w dziekanacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Antryczak Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...