magda97p Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 W tym roku powinnam zacząć drugi rok filologii romańskiej, jednak mam problem, ponieważ mam do poprawy jeden, dosyć istotny przedmiot. Sprawa wygląda tak, że zostałam oblana trochę niesłusznie, ponieważ prowadząca przedmiot nie przywiązywała uwagi do jakości zajęć, nie podchodziła zbyt poważnie do tematu, jedną z konsekwencji tego były niesprawdzone sprawdziany, prace domowe itp. Tym sposobem "udało" mi się nie zaliczyć tego przedmiotu. Zbliża się sesja poprawkowa, niestety przedmiot ten nie jest w tym uwzględniony. Próbowałam więc pisać maile do owej Pani z prośbą wyznaczenia terminu, nie otrzymałam jednak żadnego odzewu. Co robić w takiej sytuacji? Czy pozostaje mi kontakt z dziekanatem? Z kim najlepiej kontaktować się, aby rozwiązać tą sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 jak zawsze z Dziekanem:) ewentualnie Prodziekanem ds. studentów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...