hsplus Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Studia odbywały się w trybie dziennym, wiem że to nie to samo copolibuda, ale nie mam zadnej szansy na dostanie się czy poprawe matury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Warto. Jeśli Cię to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Ale czy pracodawcy nie będą odrzucac moich cv? Wybralabym specjalizacje projektowania gier Trudno mi będzie przebić się przez konkurencje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Informatyka to głównie kierunek dla samukow. Później pracodawcy patrzą na umiejętności. Robią testy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 A jak z praktykami? Musze jakoś zdobyc doswiadczenie, oczywiscie bede sie edukowala sama rowniez, ale czy nie bedą woleli kogoś wziać kogoś z uczelnii publicznej, niz z prywatnej. Bo powiedzmy, ze starujemy z podobnym doswiadczeniem, czyli zerowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 No nie. Nie startujecie z doświadczeniem zerowym. Jak przebimbasz 5 lat studiów i nie będziesz w tym czasie pracować to faktycznie będziesz na przegranej pozycji. Tym bardziej że informatycy często pracują zdalnie. Praktyki są wymagane na każdej uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Bardziej mi chodzi o praktyki podczas studiów, czy trudno się na nie dosatc, by nabyc doswiadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Same praktyki to za malo. Nie jest trudno dostać się na praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Bo chodzi o te praktyki, by miec co wpisac do cv. (+swoj rozwoj) Przegladam ofert pracy i zawsze oczekują jakiegos doswidczenia Ale to chyba w kazdej branzy ;') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dlatego masz na studiach czas by pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Czyli, nie powinno być problemów z znalezieniem pracy podczas studiów? OD ktorego roku studiów przyjmują do pracy/staż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 A i czy warto inwestować w rozne kursy? Liczą się one dla pracodawców czy tylko doswiadczenie jest wazne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Jeśli wybierzesz już na studiach specjalizację będziesz wiedział co chcesz robić to dobierzesz sobie kursy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Bo się wybieram na Collegium Da Vinci, brzydka nazwa.. Boje sie, ze to moze odstraszyć pracodawców, bo sobie pomyslą ,,wtf, co to za gówniana szkoła''. I mam dlatego pewne obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Szkoła dziennikarstwa i nauk humanistycznych. Zmienił w nazwę. Uczelnie jak uczelnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Czy lepiej wybrać WSB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Ja akurat wybrałbym wsb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Chyba jednak poslucham Pana, bo oferta CDV coraz mniej mi się podaoba Tylko co da mi większą mozliwosc pracy, ktory kieruenk. Sama bede oczywiscie ,,zapieprzac'' by osiagnąc jak najlepsze szanse na prace. ALe co jest bardzieposzukiwane na rynku ?https://www.wsb.pl/poznan/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/wdrazanie-systemow-informatycznych--w-przedsiebiorstwach , https://www.wsb.pl/poznan/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/programowanie. Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 A dlaczego skłaniałbys się bardziej ku WSB? Dlatego, ze była to humanistyczna szkoła? BOze, ale mi sie miesza w łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Specjalność nie ma takiego znaczenia. WSB jest znana sieciowka w całej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Wieć czemu wybrałbyć WSB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 hsplus, pamiętaj, że żaden pracodawca nie mdleje na widok dyplomu z studia.net/informatyka, a praktyki realizuje się wtedy, gdy zdążyło się przyswoić pewien zasób wiedzy. Mam na myśli takie, gdzie można się czegoś nauczyć, a nie tylko wyręczać współpracowników z najprostszych czynności. Nie wiem, jak to jest z informatyką, ale na większości kierunków technicznych raczej nie ma czego szukać przed ostatnim rokiem studiów I stopnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Napisałem Ci wyżej. Bo WSB to znana sieciowka. Przynajmniej wiadomo że nie upadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsplus Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Podjełam decyzje, ze nie pojde na zadną prywatną uczelnie. Zostane rok w domu, oszczędzę pieniądze i przygotuje się do matury rozszerzonej z matmy Mam nadzieje,ze w rok zdąze od zera, bo zdolna jestem ale roztrzepana xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbit Heart Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 31 minut temu, hsplus napisał: Podjełam decyzje, ze nie pojde na zadną prywatną uczelnie. Zostane rok w domu, oszczędzę pieniądze i przygotuje się do matury rozszerzonej z matmy Mam nadzieje,ze w rok zdąze od zera, bo zdolna jestem ale roztrzepana xd Super, trzymam za ciebie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...