bluemary Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Mam skomplikowaną sytuację. Na zaświadczeniu z US nasze dochody wynoszą 0 zł. Jedyne jakie posiadamy są z gospodarstwa rolnego. Czyli i tak muszę złożyć zaświadczenie z US i Zusu mimo ,że dochód mam tam 0 zł czy wystarczy jedynie zaświadczenie organu gminy o wielkości gospodarstwa z jego dochodami ? Dochód wyliczany jest na mnie i Mamę. I czy jeżeli złożę również zaświadczenie z US będę musiała iść do Zusu po zaświadczenie czy nie będzie to konieczne w tej sytuacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Skomplikowane pytanie. Zadzwoń w poniedziałek do dziekanatu od socjalu i Ci powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Na pewno musisz też złożyć zaświadczenie z US nawet jeśli tam jest zero, plus to o dochodzie z pola. Czy z ZUS to nie wiem, najlepiej zadzwoń do komisji stypendialnej i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluemary Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Ok, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...