francaismonamour Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Sytuacja wygląda tak, że jestem 11. na liście rezerwowej, a przyjmują 50 osób. Nie wiem niestety, jaki jest tegoroczny próg, ale gdybym hipotetycznie brała udział w rekrutacji rok temu, dostałabym się już w I naborze (teraz wzrosły progi). Czy jest jakaś nadzieja dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 ?A byłaś już o wróżki? Skąd ktoś to ma wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysieeQ Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Łukasz, takie nabijanie postów poprzez udzielanie takich samych odpowiedzi jest po prostu żałosne, skończ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Pisanie 100 postów dziennie o tym czy się dostanę jest bez sensu. Gdyby użytkownik zapoznał się z regulaminem skorzystałby z wyszukiwarki i wiedziałby jak bez sensu jest to pytanie. Dlaczego nie odpowiedziałeś na pytanie czy się dostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...