Baletnica Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Gdzie mogę znaleźć pracę po FiR, ale żeby było dużo liczenia, matematycznej pracy? Chcę na magisterkę iść na matematykę bo jednak zdecydowałam że rachunkowość to nie jest to co bym chciała robić w życiu, bardziej chcę pod tą matematyczną stroną się rozwijać ale nie chce rezygnować z FiRu bo kończę drugi rok i żal mi tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jak dobrze pójdzie to w biurze analiz banków i korporacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Analitycy finansowi z reguły dużo liczą i robią symulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baletnica Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Dziękuję za odpowiedź. Jest ktoś zorientowany czy jest możliwość znalezienia takiej pracy jeszcze przed skończeniem studiów, bez doświadczenia, by "nauczyć" się tego zawodu, w ramach przyuczenia, płatnych praktyk czy coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...