Kowal1998 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Czy rozpoczęcie studiów w wieku 21 lat nie jest zbyt późne? Planuje zmienić kierunek i nie wiem czy rozpoczynając na nowo w wieku 21 nie będę dziwny wśród 19 latków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Studia rozpoczynają osoby w wieku 50 lat. Bez przesady na pewno nie jest za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polerst Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Cholera, aż zwątpiłem, czy słusznie zmieniałem kierunek studiów w wieku 21 lat A tak poważnie - pomyśl o absolwentach techników, którzy sobie zrobili raptem jeden "gap-year" - też mają 21 lat. Przypuszczam, że będziesz miał trochę swoich rówieśników-21-latków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Też poszedłem na studia w wieku 21 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Haha 21 lat, toż to dziecko jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...