dawlis1427 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zastanawiam sie nad wyborem tych właśnie uczelni. Chcialbym ksztalcic sie w kierunku logistycznym, wiec taki transport na PW to chyba praktycznie to samo co kierunek logistyka na SGGW prawda? Zastanawiam sie wiec, ktora uczelnie wybrac. Z tego co wiem PW cieszy sie wiekszym uznaniem, ale jak to wyglada wedlug tych kierunkow? Czy bedzie mnie obowiazywala fizyka? Rozszerzalem przedmioty geografie matematyke angielski i niemiecki, a z fizyka nie mialem.doczynienia po 1.klasie liceum. Tak samo nie chce uczyc sie o przedmiotach rolniczych a jak sama nazwa sggw wskazuje takowe głównie sie tam chyba znajduja. Jesli sie myle poprawcie mnie bo mowie to wzgledem subiektywnych opinii internetowych. Moge prosic o jakies opinie rady w zwiazku z tym, ktora uczelnia bylaby lepszym.wyborem i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 To nie jest to samo, transport to szersza i bardziej techniczna dziedzina, kierunek logistyka jest tylko jakąś częścią transportu. Studia będą więc trudniejsze, ale i więcej się nauczysz, ogólnie PW da ci szersze perspektywy niż SGGW (tam to się można uczyć o weterynarii i hodowli krów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawlis1427 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 3 godziny temu, aguagu napisał: To nie jest to samo, transport to szersza i bardziej techniczna dziedzina, logistyka jest tylko jakąś częścią transportu. Studia będą więc trudniejsze, ale i więcej się nauczysz, ogólnie PW da ci szersze perspektywy niż SGGW (tam to się można uczyć o weterynarii i hodowli krów). A jak jest z fizyka na PW? Troche sie tego boje tylko jest problem ze nie wiem wlasnie jak to dokładnie wyglada. Nie mam.problemu z tym jesli to byłby dosyc umiarkowany poziom.bo zawsze moge nadrobic zaleglosci. Patrzyłem tam realizowane przedmioty i jest pelno zwiazanych z fizyka. Głównie interesuje mnie cos związanego z przemieszczaniem towarów itp a nie budowa jakichś urządzeń technologicznych. Nauczyć sie podstaw moge bo jesli chce to mi sie to uda ale boje sie ze to bedzie pelen hardkor i nie dam.sobie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawlis1427 Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Ktoś coś sie jeszcze wypowie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...