Miracle Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 mam takie wyniki z matur; ang; 80 pol; 70 matma; 40 roz 50. Nie wydaja sie takie zle, ale czy mam szanse dostac sie na studia ktore najwiekszy nacisk klada na matematyke i fizyke. przykladowo; inzynieria materialowa, odnawialnych zrodel energi czy ekoenergetyka. tylko nie piszcie ze o, to zalezy od szkoly, ilosci kandydatow... nie wiem czy dobrac sobie jakies inne kierunki w zanadrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulaaaaaaaaaaa Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 musisz wejsć na stronę uczelni która cię interesuje i sprawdzić przedmiot główny który liczy się do zakwalifikowania, prawdopodobnie nikt ci nie odpowie. Sama chciałabym iść na IM i np. nie dostanę się bez matematyki na wydział ceramiki a na wydział metali niezależnych już tak ( inne wymogi co do pisanej matury) ps. nie jestem ekspertem ale czasem jest tak że jest wiecej miejsc jak chętnych albo 1:1 wiec szanse masz duże na tych trudniejszych mniej obleganych kierunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Na niektórych uczelniach na tych kierunkach może być więcej miejsc niż chętnych. Maturzyści wybierają popularne kierunki a te raczej do nich nie należą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Po prostu przelicz sobie punkty wg zasad rekrutacji, a jeśli na stronie nie znajdziesz informacji o progach, to zadzwoń do dziekanatu i zapytaj, od ilu w zeszłym roku przyjmowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miracle Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 dzieki za odpowiedzi, jescze jedno; jak juz zaaplikuje, powiedzmy na 3 rozne uczelnie, co pozniej? wchodze na strone szkoly i sprawdzam czy sie dostalem? A jak dostane sie na wszyskie trzy, moge po prostu wybrac ktoras z nich a z reszty zrezygnowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Tak i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miracle Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Okej, dowiedzialem sie wszyskiego, dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...