Marcin556 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Mam takie pytanie czy jeśli jestem na pierwszym roku studiów i nie zdam tego roku to czy jeśli chce zacząć od początku ten kierunek to muszę przechodzić rekrutację jeszcze raz? Ktoś z was miał taka sytuacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 A nie możesz po prostu powtórzyć przedmiotu, którego nie zdasz? W sensie w ramach wpisu warunkowego? No chyba że w ogóle przestałeś chodzi, to wtedy pewnie lepiej zapisać się od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Warunek jest płatny ale możesz powtórzyć rok i może prowadzący się zgodzą przepisać część przedmiotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tand2601 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 U mnie na PW jest tak, że pierwszego roku powtarzać nie można. Można zapisać się w rekrutacji jeszcze raz na pierwszy rok, ale od ubiegłego roku nie można zapisać się na kierunek który się studiuje. Rok powtarzać można dopiero drugi, a za przedmioty których się nie zaliczyło tak czy inaczej trzeba zapłacić. Przeczytaj regulamin studiów na uczelni na której studiujesz. Tak będzie łatwiej się czegoś dowiedzieć, bo na każdej uczelni jest trochę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...